Vegan!

Perfektion – Findes det mon?

Jeg har tit selv stræbet efter “den perfekte krop”. Men findes den egentlig? Og er det overhoved muligt? Det tror jeg ikke!
Nogle spørgsmål jeg har tænkt er:
Bør man ikke bare være glad for ens krop hvis man er inde for normal vægtig?
Bør alt muligt skulle ændres?
Skal man træne og spise sundt for at være perfekt?
Må man aldrig spise et par gram fedt uden jorden går under?
Skal man virkelig spise så fedtfattig?
Skal man holde sig fra kulhydrater?
Skal man virkelig holde sig fra alt sukker,slik og kage og ellers så løbe flere km bagefter det er spist?
Vil alt dette gøre ens krop perfekt? Nej vel? Lyder det rimligt at udsætte sig selv for de ting? Nej, det syntes jeg egentlig ikke!

Slet ikke når man tænker på hvor mange børn i forskellige lande som sulter!
Bør vi så ikke bare være glade for at vi kan få mad, i stedet for at brokke os over at de indholder fedt eller kulhydrater eller hvad der er galt?

Bør vi egentlig ikke være glade for den krop vi er født med i stedet for at prøve at ændre på os selv på drastiske måder når vi nu kun har et liv, og ingen ved hvor længe det vare!

Alt i alt mener jeg bare at man nok bør lære at forstå at perfektion ikke findes, også mig selv!
Nogle vil måske se perfekte ud, men den som ser “perfekt” ud for nogle kan selv have en masse selvhad!

Jeg ved fra mig selv af at når jeg har nået der hvor jeg troede at ville være perfekt, er det ikke godt nok! Der vil stadig være ting der skal ændres! Både psykisk og fysisk!

For tiden har jeg set mange piger med en normal krop snakke om at de skal tabe sig 10-15kg+,hvad fanen er der galt med jer?

so sorry, men nej i skal sku da ej, selv hvis i tror at det vil gøre jer gladere sådan så tro om igen, og på jeres helbred! Det vil kunne dræbe en, om man vil det eller ej!

Jeg kunne forstå hvis det var en pige med en bmi på 26+ som snakkede om at tabe sig et par kg! men come on! Vær nu lidt realistiske! Jeg ved godt at vi alle ikke ser det samme, og har den samme måde at tænke på og det bør vi heller ikke! og Vi bør selvfølgelig heller ikke gøre det! men stop nu med alt det selvhad og selv kritik!

2

 • Jeg kunne ikke være mere uenig! Hvordan kan det at træne, holde din krop ved lige og spise sundt, “slå dig ihjel”? Det er det bedste for ens helbred, man lever længere og det ser altså bedre ud at være sund 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dontdancewithdanger

   Tror at du skal læse indlægget igennem en gang til, jeg snakker om hvis piger med almindelig vægt vil tabe sig 10-15 kg, der kan det hurtigt gå hen og blive farligt!
   Selvfølgelig kommer det an på hvordan man gøre det, men hvis man ryger ned til undervægt, det er der det begynder at være farligt!

   Jeg siger ikke at vi alle skal gå rundt og være tykke, tværtimod, men det er ikke særlig sundt at leve på en slankekur i flere år 🙂
   Det vil give bagslag i sidste ende!

   10-15kg er jo meget for en med en normal vægt, som ikke ligger i den høje ende ^^,

   Lad os tage mig som eksempel, hvis min bmi var 24.5 og jeg tabte mig 10-15 ville ville min bmi ende på 18-20, hvilket måske lige kunne være ok, i nogle tilfælde.
   Men hvis man har en bmi imellem 19-20 som jeg har nu, ville jeg ryge ned på 13-15 i bmi, hvis jeg tabte 10-15kg og det er der jeg mener det er farligt, sundt eller ej, når den ryger under en 18.5. 🙂

   Og det er ikke tykke/buttede piger som jeg ser snakke om at de vil tabe sig, dem ville jeg med glæde støtte op omkring. 🙂
   Det ville sku være stort hvis de tabte sig et par kg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegan!