Testmagasinet.dk

Pava Randers & autoglas center

Pava randers & autoglas center er et firma som står for at lave rustbehandlinger af din bil, så du fx. kan forlænge levetiden på din bil. De reparere også autoglas og eventuelle stenslag på din glasrude. Dog anbefaler de at hvis du skal have repareret stenslag at det så bliver hurtigst muligt så stenslaget ikke breder sig og ødelægger mere af ruden end højst nødvendigt.

Hos pava randers & autoglas center er de uddannet inde for pava og har derfor en utrolig god erfaring inde for dette. Pava er også det mest anvendte og mest gennemtestet produkt og dermed sikre du også at få det bedste resultat.

Forlæng dit køretøjs levetid ved at rustbeskytte i god tid, da store rustskader kan være svære at rette op på. Hvis du er i tvivl om din bil trænger til en behandling kan de kontaktes lige her.

Selve Pava Randers og autoglas centeret ligger i Randers, men jeg er nu også sikker på at det er kørslen værd hvis det kan forlænge levetiden på ens bil og man dermed kan have den i længere tid.

Hvis du har nogle spørgsmål eller kunne tænke dig et godt tilbud kan de kontaktes lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Testmagasinet.dk