Hvad vil det sige at være vegetar eller veganer?

Fashion vs fur!

Hvad jeg har forstået handler mode om at være kreativ, men at gå med tøj hvor pelsen er flået af et dyr er sku ikke særlig kreativt!
Hverken af designeren eller af folk der går i det!
Jeg forstår personligt ikke hvad der er så “smukt” ved at gå med et dødt dyr på sig!
Det er nok en ting jeg aldrig vil kunne forstå! Jeg ved at mange siger “det er varmt”  surprise, men den varme er ment til at holde dyret vamt IKKE jer!! Hvis i fryser så meget så køb dog en ordentlig vinterjakke, eller 2 for den sags skyld, istedet for at støt op omkring dyrs brutale død!

Når i nu syntes at pelsen er så smuk osv, så beundre dyret istedet for at lade dyret gå i døden!
Det er sku absurd prøv tænk hvis folk dræbte jer pels elskere fordi i evt har en pæn ud eller noget flot hår? Prøv tænk hvis det var JER der blev flået levende? Så ville i kalde det mord, men det er lige så meget mord når det går udover jer som hvis det gik udover dyret! Come on lidt forstand må der da være tilbage i jer!

Hvorfor ødelægge et dyrs liv fordi deres pels er flot? Hvorfor ødelægge et dyrs familie? Hvorfor lade et dyr forlade livet fordi nu er det på mode at gå med pels? virkelig?? hvad er verden ikke kommet til når folk efterhånden kan begynde at forsvare pels?

Mange er efterhånden begynder at snakke om at at købe pels i genbrugen er bedre:
NEJ! Ligemeget hvad er det stadig pels og et dyr har gået i døden fordi syge pelsindustrier og egocentreret mennesker vil have deres pels! Så nej det gør det bestemt ikke bedre at pelsen er købt i genbrug!

Mange pelsavlere bruger enda også katte og hundeskind! Man vil næsten ikke kunne se forskel medmindre der bliver taget en dna test!

Det er så der jeg også syntes det er lidt ironisk når folk der går med pels kommer gående med en hund eller har kat derhjemme og kalder sig selv for dyrelsker, men det er vidst begrænset for hvor meget dyreelsker man kan være hvis man støtter om omkring pelsindustrien!

Og så det endelig spørgsmål:
hvad skal pelsindustrien leve af hvis de ikke skal producere pels?
Jeg er nu ret sikker på at de mennesker har mere kreativitet end at dræbe dyr! Så mon ikke de kan producere noget andet tøj eller gå til en anden branche!
Der er mange andre job muligheder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil det sige at være vegetar eller veganer?